Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Leo Talks: discursuri pentru dezvoltarea personală

Clubul Leo Arad Maris organizează și anul acesta o ediție a Leo Talks, eveniment dedicat dezvoltării personale a tinerilor.

Leo Talks: discursuri pentru dezvoltarea personală
Comentează 2

Proiectul „Leo Talks: About de Future” prevede, în mod direct, dezvoltarea personală a tuturor tinerilor ce urmează să-și aleagă o facultate la care să aplice sau caută motivația creării unei cariere într-un anumit domeniu.

„Ceea ce presupune acest proiect este organizarea unui eveniment în cadrul căruia diverși speakeri din varii domenii de activitate să ofere o imagine mai amplă asupra profesiei lor, atât din perspectiva obiectivă, cât și subiectivă, unor tineri dornici să își croiască un drum într-o anumită direcție, care au o cale necunoscută sau nesigură”, spun organizatorii evenimentului.

 Ediția de anul acesta se va desfășura între 11 și 13 iunie, la Filarmonica Arad. Vor vorbi personalități din diferite domenii, precum medicina, educația, dreptul, arhitectura, artele, psihologia, sau gastronomia.

Startul ediţiei de anul acesta va fi dat vineri, 11 iunie, de la ora 15:30, conferințele urmând să se desfășoare până la ora 18:50. În prima zi vor vorbi Zoli Lovas, Roxana Sabău, Monika Brosovszky-Boriga, Dorin Stana, Flavius Ghender, Davina L. și Andreea Lungu. Programul celei de-a doua zi va începe la ora 11 și se va încheia la 18:50. Vor vorbi Cornel Lina, Ioan Peter, Carra Nicolae, Ramona Lile, Vali Cioban, Lavinia Ichim, Paul Micșa, Ancuța Ciortea, Cristi Dănileț, Julia Fildan și Roxana Voștinar. Duminică, în ultima zi a evenimentului, programul va fi identic cu cel de sâmbătă, urmând să vorbească pentru tineri Codruța Belean, Tiberiu Dughi, Roxana Momei, Lavinia Gana, Marin Popescu, Călin Hopsitar, Dan Blebea, Adina Moldovan, Călin Marian, Cristian Rudic și Tavi Pilan.

 Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare a locului, lucru ce poate fi făcut prin formularul pus la dispoziție de organizatori. Acesta poate fi găsit pe pagina de Facebook a evenimentului „LEO TALKS: ABOUT THE FUTURE”. Accesul la eveniment se va face pe bază de donație, donația minimă fiind de 10 lei. Donațiile pot fi făcute la intrarea în Palatul Cultural.

Asociația Lions Clubs Internațional este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 200 de ţări, având peste 45.000 de cluburi şi peste 1.400.000 de membri si a servit peste 112.000.000 de oameni de pretutindeni. În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din peste 80 de cluburi în care activează peste 1.500 de membri. Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați in nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Pentru membrii Lions  „NOI SERVIM” este mai mult decat un motto. Este o prioritate şi o filozofie.

Leadership, experiență, oportunitate. ” Asta este ceea ce face un Leu. Fiind cei mai tineri membri ai Lions Clubs International, Leos întruchipează cele mai bune calități ale organizației noastre incredibile. Sunt tineri devotați care își dau seama de puterea acțiunii. Împreună, Leii și Lions formează un parteneriat puternic - unul de respect reciproc, unde Leii învață din perspectivele inovatoare ale Leo și unde Leii au acces la strategiile dovedite ale celor care au servit cu succes lumea de o sută de ani.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite