Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Legătura neştiută şi spectaculoasă dintre J.R. Ewing și Nicolae Ceaușescu!

Legătura neştiută şi spectaculoasă dintre J.R. Ewing și Nicolae Ceaușescu!
Comentează 0

Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul de televiziune "Dallas" a primit bani de la Nicolae Ceauşescu, pentru ca regimul comunist să poată să îi folosească imaginea.

Conform presei străine, Larry Hagman a făcut această mărturisire unui jurnalist american, cu condiţia ca informaţia să nu fie publicată înainte de moartea sa, scrie Mediafax.

Cu ocazia unei vizite pe care Larry Hagman a efectuat-o în anii 1980 în România, unde serialul "Dallas" era extrem de popular, oficiali ai regimului Ceauşescu i-au cerut actorului permisiunea de a afişa un uriaş panou cu chipul său, pe un imobil. Hagman a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă, din toaleta unei clădiri guvernamentale, afima un articol publicat după moartea actorului emerican.

"Ei au făcut acest lucru, o pungă maronie plină cu dolari a fost lăsată acolo pentru noi, iar noi am cheltuit banii foarte repede, aşa cum obişnuiam să facem pe atunci", a spus Hagman.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite