Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cornel Popa, primarul comunei Hăşmaş, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat

Cornel Popa, primarul comunei Hăşmaş, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat
Comentează 0

Chiar de 1 mai, în localitatea Hășmaș a avut loc o dublă sarbătoare.  Pe lîngă ziua de Paşte, duminică în caminul cultural din Hășmaș a avut loc lansarea candidaturii primarului Cornel Popa.

În prezenta câtorva reprezentanți ai PNL din conducerea judeţeană, dar și a consătenilor din Hășmaș si satele apartinătoare. Prezenți la această manifestare au fost: Geanina Pistru , fiică a Hășmașului, deputatul Eusebiu Pistru, Iustin Cionca, Florin Mariș - tot un fiu al comunei Hășmaș, și alții.

După această manifestare a urmat un frumos program artistic susţinut de copiii ansamnblului de dansuri din Hășmaș condus de neobositul instructor Nelu Todica, un om dedicat din suflet folclorului autentic și tradițiilor populare din zonă.

Apoi pe scenă au urcat ansamblul artistic ,,STELELE BIHORULUI,,   cei care duc mai departe cântecul și jocul bihorean,  tot mai cunoscuți în judeţul Arad , deoarece sunt mereu alături de noi la evenimentele culturale din județ , fiind conduși de Călin Bacrău și Adriana Bacrău, doi oameni  care pun mult suflet  pentru folclorul autentic bihorean.

Și fiindcă Postul Paştelui se încheie  seara  după spectacol tinerii hășmășeni au continuat cu un bal  până spre dimineață.

Galerie foto (162)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite