Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La nivelul Județului Arad erau înregistrate 897 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2

 La nivelul Județului Arad erau înregistrate 897 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2
Comentează 1
În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 897 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 207 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 276 sunt la domiciliu şi externate iar 29 sunt decedate.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 22 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 80 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 11 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 594 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 62 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, din care 15 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 500 lei și una pentru fapte de naturâ economică în context COVID-19 (valoare amendă 5000 lei).


 

RăspundeRedirecționează

   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite