Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Liceul Tehnologic Francisc Neuman se învață prin proiecte Erasmus+

Din anul 2016 am obținut Carta de Mobilitate VET ca recunoaștere a rezultatelor din proiectele de mobilitate derulate. Scopul deschiderii spre noi experiențe a fost acela de a construi competențe, abilități, atitudini, comportamente pe cele patru dimensiuni: a fi, a ști, a face, a conviețui într-o lume plină de schimbări rapide, care cere adaptabilitate și creativitate.

La Liceul Tehnologic Francisc Neuman se învață prin proiecte Erasmus+
Comentează 0

În cadrul proiectului VET ERASMUS+ nr. 2017-1-RO01-KA116-036592 ”LEARNING TO BE”, fluxul al doilea s-a derulat în perioada 23.04. – 11.05.2018, au participat 16 elevi clasa a X-a școala profesională,  de la specializarea frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, care au efectuat stagiul de practică la Coleg Lladrillo Menai din Llandudno, Marea Britanie.

Pe parcursul celor 3 săptămâni, cei 16 elevi și-au dezvoltat abilități practice de specialitate, și-au lărgit orizontul cunoștințelor privind tehnici de lucru, amenajare saloane, relații cu clienții, comunicare în limba engleză.

Diferențele culturale, sociale și diversitatea cotidiană au fost premisele unei integrări rapide,a unei colaborări intercolegiale eficiente, conducând la o receptivitate sporită a participanților care au reușit să dovedească motivare, spirit de echipă, adaptabilitate.

Ca rezultat al implicării și participării școlii în proiecte europene există o orientare spre nou, deschidere spre inițiative colaborative, dezvoltarea unei culturi organizaţionale europene.

Prof. dr. Adina-Elena Avacovici 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite