Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Brazii și la Secaș, primarul a fost așteptat de mulțime azi noapte

La Brazii și la Secaș, primarul a fost așteptat de mulțime azi noapte
Comentează 0

 

 Azi noapte la Brazii în fața primăriei , primarul Ioan Vesa  era  așteptat de alegători pentru a fi felicitat. De asemenea și  în Secaș (satul natal ) a fost așteptat de peste 200 de persoane, cu mic cu mare  fiind veniți și din satele vecine pentru a-l felicita pe cel care l-au dorit în continuare ca primar.

Sosirea lui Ioan Vesa printre săteni a  fost o adevărată  bucurie, și pot spune ca nicăieri nu am văzut atâția oameni  în noapte deși era trecut de ora 23, să fie alături de cel  pe care l-au ales pentru încă patru ani să le conducă destinele.

Secașul în special a dat dovadă că mai există acea unitate între  semeni, că oamenii nu au uitat să fie oameni, și pot să spun că fiind  mereu printre acesti oameni, am văzut la ei acea prietenie dar mai ales omenie pe care cu greu o  mai întâlnești.

De asemenea și campania electorală a decurs cum nu se poate mai frumos, fară ură și dușmănie, fără insulte de nicio parte și pe această cale primarul Ioan Vesa doreşte să îi mulțumească adversarului politic Demea Ionel pentru fair-playul de care a dat dovadă în perioada campaniei electorale și pentru faptul că această campanie  a decurs civilizat.

Iată că oamenii de aici știu să se respecte uniii pe alții. La rândul său, Demea Ionel  l-a felicitat  pe cel care va fi pe mai departe primar, pe Ioan Vesa și s-au despărțit cât se poate de onorabil, așa cum le stă bine unor oameni civilizați.

Cred că mulți ar trebui să  ia  ca exemplu de urmat.

,,Doresc să vă mulțumesc tuturor dar în special celor care mi-au fost alături , celor care au avut încredere în mine  și m-au votat , dorind să asigur cetățenii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a  realiza lucruri frumoase în comuna noastră,,, a spus primarul Vesa.

Galerie foto (85)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide