Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis, despre acordul dintre MAI și BOR: „Le voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acestui acord”

Președintele Klaus Iohannis a susținut astăzi, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă. Iohannis le-a transmis românilor să stea acasă pentru că altfel, după Sărbătorile de Paște, vom avea parte de înmormântări, scrie realitatea.net.

Klaus Iohannis, despre acordul dintre MAI și BOR: „Le voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acestui acord”
Comentează 0

„Azi suntem în prima zi din starea de urgență prelungită și din păcate nu avem nici un motiv de realxare.

Avem peste 7.200 de persoane infectate, avem de ieri până azi 20 de morți, avem peste 350 de persoane în plus infectate cu coronavirus. Deci, nici vorbă de relaxare!

Și, ca să fie foarte, foarte clar ce am spus ieri și poate încă nu a ajuns foarte limpede la toată lumea: cuvântul de ordine e Stați acasă!

E regretabil să observăm că de multe ori cele mai bune intenții creează cele mai mari complicații.

Așa se pare că se întâmplă cu un așa zis acord între MAI și Biserica Ortodoxă. Probabil intențiile sunt foarte bune, dar nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește. Mulți români au înțeles că e cazul să ne relaxăm. Dar nu e cazul să ne relaxăm.

Le voi solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acestui acord. Să găsească, dacă vor, o formulă care respectă principiul «stați acasă», care se încadrează perfect în solicitările din decretul care prelungește starea de urgență și care respectă toate ordonanțele militare”, a declarat astăzi președintele Klaus Iohannis.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/politica/klaus-iohannis-declaratii-la-palatul-cotroceni-inaintea-sedintei-cu-membrii-guvernului-noi-masuri_5e96ba6f932a9f78a7580512

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite