Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Kit unghii cu gel și tipsuri pentru modelarea unghiilor așa cum îți dorești

Kit unghii cu gel și tipsuri pentru modelarea unghiilor așa cum îți dorești
Comentează 0

Dacă îți place arta unghiilor, este sugerabil să alegi un kit unghii cu gel, care conține ceea ce ai nevoie. Astfel de kit-uri sunt de obicei împărțite în două grupuri: mini - un set fără lampă, care include un minim de instrumente necesare pentru o manichiură. Un plus clar este că un astfel de set este ieftin. Kit-ul maxi este un kit unghii cu gel complet cu lampă și toate uneltele necesare. Un astfel de kit va costa mai mult, dar este universal și nu trebuie să cumperi instrumente și echipamente suplimentare pentru el. Poți comanda un kit unghii cu gel din magazinul online enails.ro.

Ce ar trebui inclus într-un kit unghii cu gel?

Lista materialelor și instrumentelor pentru un kit unghii cu gel poate include o lampă UV pentru uscarea gelului. Este unul dintre cele mai scumpe instrumente din kit, dar de care nu te poți lipsi. Un kit profesional include neapărat un astfel de instrument. Poate fi o lampă UV sau o lampă LED. Opțiunea cea mai bugetară este lampa UV. De asemenea, kit-ul mai poate conține o sumedenie de alte produse, precum geluri UV, construcție Base One, pensule, șabloane, despărțitoare de degete, carusel decor unghii pietricele, ulei cuticule, pile, bază rubber, pile, șervețele, bețișoare și multe alte produse.

Tipsuri

Cu tipsuri creezi o manichiură profesională proaspătă, ca cea de pe podiumuri. Tipsurile sunt un tip de unghii artificiale realizate din plastic de înaltă calitate care sunt lipite de unghie cu un adeziv special. Vârfurile nu acoperă întreaga unghie, ci doar formează vârfurile - și servesc ca o prelungire a unghiei naturale. Dar există și tipsuri pentru unghia completă. Ele formează apoi o bază pentru modele elegante de unghii cu gel sau acril, care sunt modelate peste unghia artificială. Tipsurile sunt disponibile în diferite versiuni, care la rândul lor pot fi pilite și scurtate în funcție de preferințele personale. Tipsurile clasice cu vârf rotund, migdală sau pătrat sunt cele mai populare. Ceva mai neobișnuite sunt tipsurile balerină, care sunt ușor unghiulare și fac degetele să pară subțiri sau tipsurile stiletto care se îngustează până la un anumit punct.

Mărimea potrivită este crucială

Tipsurile nu trebuie adaptate doar stilului personal, ci si formei naturale a unghiilor. Unghia artificială ar trebui să se alinieze cu unghia naturală și să se potrivească bine de curba C (curbura unghiei). Pe de altă parte, dacă vârful este prea lat, poate apăsa pe cuticule și, în cel mai rău caz, poate duce la infecții dacă, de exemplu, se depun murdărie și apă între vârf și unghie. Pe de altă parte, dacă unghia artificială este prea îngustă, acest lucru poate duce la o senzație inconfortabilă de presiune. Sfatul este să optezi pentru o cutie cu tipsuri de diferite dimensiuni pentru toate cele zece degete, din magazinul online enails.ro.

 


Scrie un comentariu

trimite