Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

KGB-ul a luat-o-n freză-n Checheci

KGB-ul a luat-o-n freză-n Checheci
Comentează 3

La cumpăna cea neagră a nopţii dintre marţi şi miercuri, tocmai în momentul când o lună plină se ridicase deasupra cartierului arădean Checheci şi-i sporea misterele exotice cu raze ce mai mult ascund decât luminează, un Ford cu nr. AR-01-KGB s-a ciocnit cu un Opel la intersecţia str. C-tin Brâncoveanu cu str Şcoalelor.

În urma impactului dintre cele două autoturisme imprudenta şoferiţa kgb-istă, o tânără în vârstă de axproximativ 21 de ani, a suferit din fericire doar leziuni superficiale.

Iată şi punctul de vedere al poliţiei: „În seara zilei de marţi, 25 octombrie, o tânără în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Şcoalei din municipiu, venind dinspre Calea Aurel Vlaicu spre str. Ioan Fluieraş, la intersecţia cu str. C-tin Brâncoveanu nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 34 de ani, din Arad. În urma evenimentului rutier au fost accidentaţi uşor tânăra de 21 de ani şi un tânăr de 21 de ani, pasager în dreapta-spate în acelaşi autoturism”, după cum ne-a relatat purtătoarea de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite