Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorii și junioarele de la UVVG ProVolei Arad încep campionatul cu adversari de pe Bega

În acest week-end ia startul CN de volei pentru juniori. UVVG ProVolei Arad, echipă antrenată de Marius Mascovits, a fost repartizată în grupa C, alături de CNMB Rm. Vâlcea, CNNT Craiova, CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Blaj și CSȘ Metalul Oțelul Roșu.

Juniorii și junioarele de la UVVG ProVolei Arad încep campionatul cu adversari de pe Bega
Comentează 0

 Duminică, de la ora 13, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Avram Iancu. „Sezonul acesta am așteptări de la această echipă. Băieții se apropie ca vârstă de nivelul la care joacă. Plus că nu mai sunt probleme cu talia. Așadar, am pretenții de la ei”, a spus Marius Mascovits. În sezonul care stă să înceapă, antrenorul arădenilor se bazează pe un lot format din: Tocoian, Șipoș, Katona, Rodina, Both, Csiszar, Iordache, Chira, Hach, Iuga și Sinescu.

Tot duminică începe și competiția junioarelor, în care UVVG ProVolei Arad va avea de înfruntat CSȘ Ștei, Agroland Timișoara, CSȘ Bega Timișoara și LPS Oradea. În prima rundă echipa antrenată de Traian Costea înfruntă, tot pe teren propriu, pe CSȘ Bega Timișoara, de la ora 11, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Avram Iancu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite