Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Juniorii II de la HC Beldiman pierd la Reşiţa după o jumătate de repriză de coşmar!

Juniorii II de la HC Beldiman pierd la Reşiţa după o jumătate de repriză de coşmar!
Comentează 0

Juniorii II ai celor de la HC Beldiman au jucat la Reşiţa, în cadrul etapei a VI-a a CN, seria F. Primele 17 minute ale disputei au fost echilibrate, tinerii handbalişti ai Adrianei şi ai lui George Beldiman părând că pot pune probleme gazdelor de la CSM Şcolar. Însă, de la 5-7, au urmat 13 minute de coşmar, în care arădenii pur şi simplu nu au mai putut găsi drumul spre gol, încheind prima repriză cu un nevrosimil 5-16! 

După pauză George Bldiman a schimbat structura 7-lui din teren şi lucrurile au reintrat pe o trasă normală, dar din păcate diferenţa din prima parte nu a mai putut fi recuperată total. S-a încheiat: CSM Şcolar Reşiţa - HC Beldiman 26-20. Pentru HC Beldiman au jucat: Mathiu, Bărbicioiu, Paşca (7 goluri), Bartha (6), Ursu (5), Cristea (2), Găulea, Boldiş, Cismaş, Tudoran şi Borz.

"Am făcut o primă repriză foarte slabă. Jocul de handbal are 2 reprize. Nu poţi emite pretenţii la victorii în deplasare doar prin actul de prezenţă, fără a te întrebuinţa la maxim. Din păcate câţiva jucători au crezut că este destul doar să te prezinţi la joc. Sperăm că am învăţat ceva din această înfrângere şi ne pregătim pentru etapa viitoare", spune George Beldiman.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite