Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Jocurile copilăriei”  -  un proiect pe gustul copiilor (FOTO)

În sala de escaladă a Liceului Special „Sfânta Maria” din Arad, sală inaugurată de curând de managerul Centrului Climb Again, Claudiu Miu,  s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, elevii din clasa a X-a de la Colegiul Național „Ghiba Birta” și elevii din clasele I, a III-a și a VI-a de la Liceul Special „Sfânta Maria”, coordonați de prof. Petcoviciu Oana, prof. Vaida Margareta, prof. Gurban Carmen, prof. Baltă Lavinia, prof. Vancu Victor, prof. Ungur Denisa.

„Jocurile copilăriei”  -  un proiect pe gustul copiilor (FOTO)
Comentează 0

În timpul escaladei, copiii au fost asigurați, fiindcă siguranța reprezintă o prioritate, de prof. Crișan Mariana și Bărbosu Daniel. Astfel, „Jocurile copilăriei” preferate de mici și mari rămân cele din domeniul sportului, fiindcă acestea îi provoacă în cea mai mare măsură, solicitându-le atenția, rezistența și curajul.

Atât cățărarea pe peretele de escaladă, cât și meciul de minifotbal cu echipe mixte și întrecerea de tip ștafetă cu obstacole, care au urmat escaladei,  au avut scopul de a marca ziua de 1 IUNIE – Ziua Copilului.

Toate activitățile s-au desfășurat cu respectarea normelor de protecție și a măsurilor  împotriva răspândirii virusului Sars Cov2.

Carina A. Baba

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite