Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jandarmii arădeni au donat sânge

Astăzi, 21 mai 2024 la reședința Inspectoratului de Jandarmi  Județean Arad, a fost organizată o activitate de donare de sânge, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad. 

Jandarmii arădeni au donat sânge
Comentează 0

Activitatea a fost organizată în cadrul campaniei naționale ,,Donează sânge!Salvează o viață!" conform Protocolului de colaborare al Jandarmeriei Române cu Patriarhia Română, la activitate participând personal din cadrul inspectoratului.

De această dată un număr de 23 de jandarmi au răspuns acestui apel, în timpul liber prezentându-se la reședința inspectoratului pentru a lua parte la această activitate deosebit de importantă pentru cei care se află in situații dificile, în spital și au nevoie de sprijinul lor.

„Nu suntem singurii care putem să facem acest gest și îi încurajăm pe toți cetățenii  care  doresc să-și manifeste solidaritatea față de semenii lor să facă acest gest de câte ori au ocazia să o facă.

Mulțumim colegilor noștri și reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, cei care au făcut posibila această activitate”, au spus jandarmii.


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide