Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jaf la drumu ̓ mare în noaptea de Revelion? Cu ce preţuri îşi întâmpină clienţii unii hotelieri din Apuseni

Unii hotelieri din România, acţionând conform principiului „nu-i prost cine cere”, se pregătesc să dea lovitara vieţii în noaptea dintre ani, întâmpinându-şi clienţii cu nişte preţuri... colosale de-a dreptul. Astfel, nu ar mai trebui să mire pe nimeni că din ce în ce mai mulţi români preferă să-şi petreacă Revelionul acasă, împreună cu familia sau să plece în străinătate, unde au parte de servicii mai bune şi preţuri decente.

Jaf la drumu ̓ mare în noaptea de Revelion? Cu ce preţuri îşi întâmpină clienţii unii hotelieri din Apuseni
Comentează 1

În staţiunile Vârtop (Bihor) şi Arieşeni (Alba), de pildă, un hotelier din apropierea celor două pârtii a stabilit preţul pentru cazarea a 2 adulţi şi a unui copil de peste 14 ani, pentru 3 nopţi (perioada 30 decembrie, 2 ianuarie), la peste 17.000 lei. Tariful nu include nici măcar mic dejun, dar nici masa festivă ori petrecerea din noaptea de Revelion. Asta chiar dacă turiştii aleg staţiunile montane pentru a practica sporturile de iarnă, iar în zonă nu a mai nins de zile bune, iar zăpada de pe cele două pârtii din zonă, cea din Arieşeni şi cea din Vârtop, s-a topit din cauza căldurii, scrie adevarul.ro. 
Tot în aceeaşi zonă, o altă pensiune oferă o cameră triplă „cea mai ieftină opţiune” la 13.064 lei, sumă exclusiv pentru cazare. Potrivit sursei citate, un hotel din Vârtop oferă pachet de 5 zile ultra all inclusive, cu „Open bar” la toate mesele servite, petreceri în fiecare seară, acces nelimitat la toate facilităţile hotelului pentru un tarif de 3.000 lei /noapte de cazare, pentru adulţi şi 1.200 lei/noapte, pentru copii peste șase ani.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: mapio.net

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite