Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jacuzzi-ul buclucaș și execuția lui Fifor!

Sintagma „unde-s doi puterea crește” se pliază perfect pe relația dintre Fifor și comisarul lui de suflet cu care s-a fotografiat în jacuzzi.

Jacuzzi-ul buclucaș și execuția lui Fifor!
Comentează 0

Până nu demult mulți se înghesuiau să fie prieteni intimi cu Fifor, să cineze împreună, să se îmbăieze împreună, să crească în funcții împreună, dar doar unul a reușit această performanță.

Din păcate pentru prietenia lor apropiată, Fifor a făcut o oltenească, așa cum știe el mai bine, și l-a lăsat cu ochii în soare pe „fratele său”. Deocamdată nu se preconizează nicio schimbare de funcție pentru polițistul cu pricina, semn fie că apa nu a fost suficient de fierbinte sau că pastele de pe terasa centrală nu erau suficient de picante.

Râdem, glumim, dar adevărul trist este că Mihai Fifor, vicepremier, ministrul de Interne se ocupă doar de apărarea intereselor proprii  și uită că funcțiile pe care le ocupă sunt efemere. Dar răul creat rămâne să fie suportat de români.

Cert este că Dăncilă, sau „Leamna”, cum o știu prietenii, a ascultat sfatul consilierilor și l-a executat rapid pe Fifor din fruntea MAI, semn că nu e bine să te știe lumea în cadă cu încă doi bărbați!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite