Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca - invitație la discutarea proiectelor europene pentru secțiile de la Spitalul Matern

Construirea Complexului Matern-Pediatrie a fost discutată cu cadre medicale de la secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie, de președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. Acesta l-a invitat pe dr. Cristian Furău la o întâlnire de lucru referitoare la dotările secției sale și la proiectele cu finanțare europeană care ar putea, până la construirea noului Complex Matern-Pediatrie, să amelioreze condițiile de spitalizare, tratament și intervenție chirurgicală la clădirea veche, revendicată, a Maternului.

Iustin Cionca - invitație la discutarea proiectelor europene pentru secțiile de la Spitalul Matern
Comentează 0

La discuțiile referitoare la proiectele în lucru și la cele viitoare au participat și Gabriela Chiricheu și dr. Andrei Ando, directori executivi în cadrul Consiliului Județean Arad și membri în echipa de proiect a Complexului Matern-Pediatrie.

„Am prezentat cadrelor medicale cu care m-am întâlnit la vizitarea secțiilor Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie oportunitatea accesării unor fonduri prin programul transfrontalier România-Ungaria. În același timp, am discutat și despre nevoia corelării investițiilor cu proiectul noului Complex Matern-Pediatrie, unde săptămâna viitoare vom avea parcursă o importantă componentă birocratică impusă în proiectele europene, și putem începe pregătirea autorizației de construcție”, a declarat președintele Iustin Cionca.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite