Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca a semnat proiectul tehnic pentru construirea unui spital de boli infecțioase la Arad

Proiectul tehnic și de asistență pentru construirea noului spital de boli infecțioase al Aradului a fost astăzi semnat de președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. Lucrarea, în valoare de peste patru milioane de euro, este finanțată de Consiliul Județean Arad (2,2 milioane de euro) și din fonduri europene (1,8 milioane de euro).

Iustin Cionca a semnat proiectul tehnic pentru construirea unui spital de boli infecțioase la Arad
Comentează 0

Spitalul nou se construiește în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și va avea 50 de paturi, respectiv dotări moderne pentru tratarea bolilor infecțioase (inclusiv HIV-SIDA).

„Spitalul de Boli Infecțioase va deservi pacienții adulți. Este unul dintre cele patru spitale noi pe care le construim la Arad. Cele de Psihiatrie (la Căpâlnaș) și Oncologie (pe strada V. Babeș, în municipiu) sunt în construcție, iar Complexul Matern-Pediatrie este în faza elaborării documentației tehnice. Chiar și în cea mai profundă criză sanitară pe care o trăiesc generațiile noastre, continuăm să dirijăm fonduri înspre investiții și tratăm cu prioritate domeniul medical”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite