Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iubitorii de muzică sunt aşteptaţi la AOA, pe Aeroport, să descopere festivalul din mers

O nouă ediţie a Arad Open Air Festival a început ieri. Cu prilejul conferinţei de presă care a fost organizată în deschiderea evenimentului, organizatorii au transmis că iubitorii de muzică sunt aşteptaţi să vină să descopere festivalul din mers, având în vedere că şi anul acesta le-au fost pregătite o mai multe surprize.

Iubitorii de muzică sunt aşteptaţi la AOA, pe Aeroport, să descopere festivalul din mers
Comentează 0

Spre exemplu, şoferii vor avea la dispoziţie o parcare privată, în apropiere de Aeroport, în zona în care a funcţionat FAN Courier-ul, având în vedere că seara, aleea de acces spre zona de concerte devine supraaglomerată de maşini.

„Avem o scenă care lipseşte din cadrul festivalului, dar acea scenă plus alte surprize se vor regăsi în cadrul evenimentului care se va desfăşura la Plaja Ghioroc pe 28 şi 29 iulie”, mărturiseşte Glad Varga, organizatorul festivalului. Acesta a ţinut să precizeze că lineup-ul pregătit este un lineup diversificat, de la pian şi tobe la trap, hip-hop, şi techno, cu multe efecte speciale, festivalul fiind redimensionat în funcţie de raportul venituri-cheltuieli de anul trecut. „Sperăm ca vremea să ţină cu noi şi să avem o participare de peste 10.000 de oameni în fiecare zi şi să ne simţim cu toţii bine. Legat de acces, şi anul acesta avem un parteneriat cu Centrul de Transfuzii, cei care au donat sânge intră gratuit la festival într-una dintre zile, la alegere. De asemenea persoanele cu handicap, elevii care au luat 10 de istorie, aceste facilităţi fiind acordate în funcţie de persoanele interesate care ne-au contactat. Am făcut acest lucru pentru că an de an, noi cei din organizare, am avut şi campanii în zona socială, dar am ţinut să premiem şi excelenţa. Pe acestă cale vreau să le mulţumesc şi forţelor de ordine şi conducerii Aeroportului, pentru tot sprijinul acordat, şi bineînţeles echipei de organizare, furnizorilor de servicii, care ne-au fost şi ne sunt alături”, a încheiat Glad Varga.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite