Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

It’s Showtime: melomanii arădenii sunt așteptați, sâmbătă, în Piața Catedralei, iar joi la închiderea stagiunii

Filarmonica Arad lansează o invitație aproape de nerefuzat de melomani. Aceștia sunt invitați cu mic cu mare, sâmbătă, începând cu ora 20.30, în Piața Catedralei, De asemenea, joi, 27 iunie, arădenii sunt așteptați la Palatul Cultural, la închiderea stagiunii.

It’s Showtime: melomanii arădenii sunt așteptați, sâmbătă, în Piața Catedralei, iar joi la închiderea stagiunii
Comentează 0

„Sâmbătă, 29 iunie 2024, la ora 20.30, în Piața Catedralei, cu Florin Ristei și orchestra simfonică a Filarmonicii Arad, condusă de Șerban Niculae, vă așteptăm la spectacol!

La o seară electrizantă, cu piese proprii, dar și coveruri, titluri cunoscute din muzica românească și internațională, prezentate în aranjamente simfonice, acum, în premieră, la Arad!

Dana, Prietena ei, Las-o să zboare, Timpul vindecă totul, Just the Way You Are, Somebody to Love, Hall of Fame sunt doar câteva dintre promisiunile acestei întâlniri, programată în seria anuală de evenimente Pop& Rock Simfonic, ale Filarmonicii Arad.

Intrarea va fi liberă, așadar fixați-vă data în calendar, pentru că noi suntem pregătiți să vă revedem!

2024, anul de confirmată aniversare a corului academic, ne îndeamnă la o sărbătoare a casei, la o celebrare a muzicienilor din trecutul și din prezentul ei, precum și a celor care pentru fragmente scurte de timp, și-au legat începuturile și amintirile de istoria acestui loc. Iar pentru că este o sărbătoare a vocii și a liricului, o marcăm prin cele mai fascinante reprezentări ale ei, atât de sugestiv oglindite în ariile, duetele și corurile extrase din partiturile unora dintre cele mai celebre spectacole de operă ale lumii.

Soprana Silvia Sorina Munteanu, alături de baritonii Bogdan Baciu, Ludovik Kendi și Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara, moderatorul galei aniversare, sunt cu toții membri ai acestei mari familii lirice, care revin astăzi de pe scenele lor de spectacol, să fie alături de noi.

Ne întâlnim cu toții în seara de joi, 27 iunie 2024, ora 19.00 la închiderea stagiunii 2023 – 2024, evenimentul pe care îl dedicăm împlinirii a 70 de ani de existență instituționalizată a corului academic al Filarmonicii.

La mulți ani, corului academic și celor care îl slujesc!”, transmit reprezentanții Filarmonicii.

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide