Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ISU Arad în acest week-end

ISU Arad în acest week-end
Comentează 0

În acest week-end cele 7 subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 14 incendii dintre care 11 de vegetație uscată, litieră sau pășune împădurită, 3 la anexe sau case de locuit.
Cele 9 echipaje SMURD, au acordat asistență medicală în 48 de cazuri.

Cele mai dificile intervenții pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată, litieră și pășune împădurită au fost executate de Detașamentul Sebiș în localitățile Neagra, Crocna, Buceava-Șoimuș, unde incendierea pășunilor pentru a fi curățate a generat incendii de litieră care favorizate de vânt se puteau extinde la pădure.
Au intervenit 35 de pompieri din cadrul gărzilor de intervenție Sebiș și Gurahonț, ale Detașamentului de Pompieri Sebiș, sprijiniți în unele locuri de serviciile voluntare și angajați ai ocoalelor silvice.

Pentru gestionarea situației de urgență generate de pandemia produsă de noul COVID 19, în această perioadă au executat misiuni de monitorizare, coordonare, transport și asigurare logistică, 3 ofițeri și 40 de subofițeri 24/24.

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite