Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ISU Arad a desfășurat 55 misiuni de intervenție

 ISU Arad a desfășurat 55 misiuni de intervenție
Comentează 0

În acest week-end subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 55 misiuni de intervenție.
Detașamentul de Pompieri Arad și Ineu au intervenit, fiecare, pentru stingerea a câte un incendiu de vegetație uscată, respectiv baloți de paie. Incendiile au fost stinse în limitele găsite, fără a se propaga și fără să producă victime.
Sâmbătă dimineață, Detașamentul Sebiș a intervenit cu 1 ofițer 5 subofițeri și autospeciala descarcerare în localitatea Voivodeni pentru extragerea unei victime, bărbat care s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Din păcate în momentul sosirii echipajului de intervenție, bărbatul era decedat fiind prins sub tractor.
Echipajele desemnate pentru transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus COVID 19, au efectuat 6 misiuni de transport către cele două spitale, Secția TBC Grădiște, respectiv spitalul suport Ineu.
La cele două puncte de decontaminare, Arad și Ineu au fost decontaminate 5 autospeciale, 10 paramedici, 2 asistenți și 2 medici. Decontaminarea se face după fiecare transport/intervenție de pacient confirmat.
Cele 9 echipaje SMURD, au acordat asistență medicală de urgență în 39 de cazuri pentru 36 adulți și 8 copii.
Detașamentul de Pompieri Arad a executat o misiune de asistență persoane, dup[ cum ne-a relatat maior George Ple;ca, din partea ISU Arad

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite