Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc: „Ciupe - alergic la praf și la dezvoltarea Aradului”!

Ionel Bulbuc: „Ciupe - alergic la praf și la dezvoltarea Aradului”!
Comentează 0

 „Cred că tot mai mulți politicieni au impresia că este suficient să iasă în spațiul public cu declarații goale, care au zero urmări.

Este și cazul lui Ionel Ciupe, consilierul local municipal aflat momentan între două partide politice, unul care nu îl mai vrea și altul care nu îl mai primește.

Domnul Ciupe este foarte revoltat, într-o declarație scrisă de faptul că în Arad se lucrează, sunt deschise șantiere, sunt implementate proiecte, se face treabă.

Știm că Ciupe ar fi preferat ca Aradul să rămână la nivelul anilor ’90, când și dânsul era mai tânăr, dar din păcate pentru el nu poți opri progresul, nici măcar cu un comunicat de presă.

Se plânge de praf, se plânge de trafic, se plânge de disconfortul creat. Domnule Ciupe atunci când vă modernizați vila nu se face mizerie, praf, disconfort? Ce faceți? Vă mutați în altă vilă?!

Ați amenințat sus și tare că în următoarea ședință de CLM veți ridica aceste probleme în plen și veți solicita să se ia măsuri urgente.

Pentru ce vă mințiți alegătorii, și așa puțini la număr?! A avut loc ședința CLM și dumneavoastră nu ați scos un cuvânt pe acest subiect. Știm că este mai simplu să fii viteaz din spatele declarațiilor scrise de către alții decât să faceți ceva cu adevărat concret.

Vă mai întreb, câte șantiere de lucru, de modernizări sau reparații a deschis în Arad guvernul pe care îl susțineți complet?! Câte lucrări de stadioane, drumuri, poduri a început în Arad guvernul PSD?! Cu pasajul de la Micălaca cum stăm, domnule Ciupe?! Este treaba guvernului și stagnează de ani buni.

Poate chiar dumneavoastă i-ați rugat pe guvernanții pe care îi susțineți să blocheze lucrările deoarece nu vă place praful și disconfortul!” concluzionează Ionel Bulbuc, viceprimarul Aradului.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite