Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc (PNL): „Pentru deputatul PSD Todor cei care nu sunt născuți în Arad nu contează! Ne pare rău pentru Fifor, Cheșa și alți colegi de-ai săi!”

După ce luni în șir consilierii PSD nu au votat niciun proiect de interes pentru cetățenii cre i-au mandatat să-i reprezinte în Consiliul Local Municipal și mai ales cel pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri astăzi la ședința extraordinară au fost îndeaproape supervizați de către mai marele deputat social-democrat Adrian Todor.

Ionel Bulbuc (PNL): „Pentru deputatul PSD Todor cei care nu sunt născuți în Arad  nu contează! Ne pare rău pentru  Fifor, Cheșa și alți colegi de-ai săi!”
Comentează 0

În nota în care ne-am obișnuit de când era și el un simplu consilier local, nu ditamai parlamentarul, la vremea cand bâlbele și comportamentul demn de un scandalagiu erau atuurile lui, a venit astăzi să ne dea lecții.

A primit cuvântul și timp de aproape 10 minute încerca să lămurească auditoriul despre câte lucruri mărețe a făcut el și consilierii PSD. Că datorită guvernului PSD, a ministrului PSD George Ivașcu, Aradul va avea un monument al Marii Uniri. Cât de ipocrit poți fi ca să emiți astfel de vorbe. Știe toată lumea cum primarul Gheorghe Falcă și consilierii PNL se luptă de luni de zile ca acest proiect să fie viabil. De fiecare dată acești consilieri PSD la indicațiile șefilor politici au votat „împotrivă”, cum poți veni în plenul ședinței și să spui că le mulțumești pentru tot ce au făcut?!

Domnule deputat, câți bani va aloca Guvernul PSD pentru Centenarul Aradului?   Câți bani a alocat Guverul PSD pentru Stadionul UTA? De ce nu au votat consilierii dumneavoastră proiectul pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu?! Iată domnule deputat Todor sunt doar câteva întrebări dintr-un lung șir la care nu credem că aveți un răspuns.

Ne-ați spus în ședință că dacă nu ești născut și crescut în Arad nu simți ca un arădean, oare ce părere are domnul ministru Fifor de cuvintele dumneavoastră, ținând cont de faptul că este oltean?! Ce părere au restul colegilor dumneavoastră din PSD Arad care nu sunt născuți și crescuți în Arad?!

Mergând pe această concluzie sperăm ca niciun membru PSD care nu este 100% arădean să nu își mai dea cu părerea privind problemele și proiectele Aradului” declară consilierul local municipal PNL, Ionel Bulbuc.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite