Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, reacție de ULTIMĂ ORĂ: Astăzi avem aproximativ 15.000 de cazuri de COVID-19 și 330 de decese. Este o CATASTROFĂ!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a susține, astăzi, într-o declarație de presă de la Summitul UE-Balcanii de Vest, că este foarte îngrijorat în legătură cu evoluția pandemiei de coronavirus din România. 

Iohannis, reacție de ULTIMĂ ORĂ: Astăzi avem aproximativ 15.000 de cazuri de COVID-19 și 330 de decese. Este o CATASTROFĂ!
Comentează 0

"Sunt foarte îngirjorat, recunosc. Astăzi avem aproximativ 15000 de cazuri de infecție cu COVID-19 și 330 de decese Este o catastrofă! Prețurile la electricitate cresc. Avem nevoie de un guvern, de abordări mature și trebuie să găsim o situație în care se foremaza un guvern", a spus Iohannis.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis participă, pe 5 și 6 octombrie, la reuniunea informală a Consiliului European şi la Summitul Uniunea Europeană (UE) - Balcanii de Vest, care vor avea loc în Slovenia, la Brdo.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda reuniunii Consiliului European principalul subiect de discuţie vizează rolul UE la nivel global. În acest context, vor fi abordate situaţia din Afganistan, acordul de securitate dintre SUA, Marea Britanie şi Australia (AUKUS), precum şi relaţiile cu China.

La Summitul UE - Balcanii de Vest vor fi discutate aspecte legate de reafirmarea perspectivei europene pentru ţările din regiune, cooperarea cu acestea pentru gestionarea efectelor crizei sanitare în plan socio-economic, consolidarea dialogului şi a cooperării în domeniul politic şi securitar. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite