Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis: PSD amputează Justiția. Votează legi pentru șeful lor. Toți ambasadorii UE, îngrijorați

Social-democrații fac ceva ”nemaiîntâlnit” - votează legi cu dedicație pentru șeful lor, Liviu Dragnea. Asta a declarat, marți, președintele Klaus Iohannis, adăugând că toți ambasadorii din cadrul UE cu care s-a întâlnit s-au arătat îngrijorați de modificările aduse de PSD Codului de Procedură Penală.

Iohannis: PSD amputează Justiția. Votează legi pentru șeful lor. Toți ambasadorii UE, îngrijorați
Comentează 0

”Rezultatul m-a întristat și mă întristează. PSD încearcă să amputeze puterile Justiției, nu doar pe ale președintelui”, a declarat Iohannis.

Vedem ceva nemaiîntâlnit, spune președintele, afirmând că majoritatea social-democraților votează legi ”pentru șeful lor”.

”(Votează, n.r.) cu dedicație pentru Dragnea, ceea ce este inadmisibil. Dacă citim modificările la Codul de Procedură Penală, vedem că unele sunt cu dedicație, altele pentru a opri procurorii din investigații. Voi folosi prerogativele constituționale pentru a solicita o îmbunătățire a acestui text. Voi scrie fie CCR, fie Parlamentului”, a spus acesta.

Klaus Iohannis a precizat și că toți ambasadorii UE cu care s-a întâlnit s-au arătat îngrijorați de modificările aduse de PSD la Codul de Procedură Penală.

”Toți mă întreabă despre aceste modificări. Nu am intrat în detalii, pentru că procedura nu este finalizată și nu este cazul să comentez pe fraze. Toți musafirii mei s-au interesat și sunt îngrijorați de abordarea PSD pe această lege”, a mai afirmat șeful statului.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite