Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, mesaj dur, după tragedie: Nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide

Iohannis, mesaj dur, după tragedie: Nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide
Comentează 0

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj foarte dur pentru autorități, după incendiul în urma căruia 30 de tineri au murit. Șeful statului a precizat că ”nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide”, adăugând că nu trebuie să mai tolerăm ineficiența autorităților. Pe de altă parte, președintele a lansat și un mesaj de mulțumire pentru solidaritatea arătată de români: "Sunt momente când o națiune își dă măsura coeziunii, a solidarității și, până la urmă, a tăriei sale. Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți".

"Traversăm un moment de grea încercare. O tragedie cumplită a lovit sute de familii din România. Fie că ne îndreptăm gândul spre cei care au pierit în incendiul devastator, fie că ne rugăm pentru sănătatea tinerilor care se luptă pentru viață în spitale, trebuie să privim această tragedie cu toată compasiunea, dar și cu toată responsabilitatea", a spus Klaus Iohannis în mesajul transmis.

"Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți. Ne-au arătat acest lucru sute de medici și infirmiere care au venit la spital fără să fie obligați, miile de români care au donat sânge sau zecile de voluntari care și-au oferit sprijinul oriunde era necesar. Vreau să le mulțumesc pentru inițiativă, implicare și omenie. Le asigur pe toți de respectul meu. În acest momente, avem datoria să învățăm o lecție din păcate plătită cu atâtea vieți și cu atâta suferință. Nu mai avem voie să tolerăm incompetența unor autorități, ineficiența unor instituții și nu mai putem lăsa corupția să se întindă până ucide", a mai zis președintele.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite