Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ioan Marin Crișan & patru experți în sudură + un jurnalist arădean vor zbura în curând pe Planeta Marte

Ioan Marin Crișan & patru experți în sudură + un jurnalist arădean vor zbura în curând pe Planeta Marte
Comentează 0

P(r)oza zilei: Ioan Marin Crișan & patru experți în sudură + un jurnalist arădean vor zbura în curând pe Planeta Marte

Ieri, 14 decembrie, la sediul Asociației Profesionale a Sudorilor din România, au fost deopotrivă momente de bucurie și de întristare.

De bucurie, deoarece Ioan Marin Crișan, împreună cu încă patru AȘI ai sudurii tocmai au fost anunțați de către NASA că sunt printre norocoșii pământeni selectați să facă parte din primul echipaj uman ce va ameriza în curând pe Planeta Marte (și azi au și primit binecuvântarea Arhiepiscopului Aradului, dr. Timoteio Seviciu, din clădirea de vis-a-vis), unde vor construi cele dintâi buncăre-piramidă din metal și sticlă, în care vor locui primii coloniști sosiți de pe Terra și așa, ”pas cu pas”, pardon, piramidă sudată după piramidă sudată, vor popula încet (dar sigur) Planeta Roșie, conform cunoscutei lozinci: ”Nu se naște nici un plod ... fără electrod!”

Și momente de tristețe, deoarece norocoasa echipă română de elită în sudură a fost anunțată de către Administrația Națională Aeronautică și Spațială (NASA) a Statelor Unite ale Americii, că va trebui să aleagă și un jurnalist arădean, doar unul singur, ce va urma să-i însoțească în această spectaculoasă misiune de cucerire a noii planete și care ziarist, desigur, va transmite săptămânal videoreportaje de la fața locului.

Or, acuma, Crișan & Comp se află în marea dilemă de a trebui să-l aleagă pe unul dintre cei 6 (șase) jurnaliști arădeni, aflați și ei în poza alăturată:

1. Romică Dubăț

2. Dani Dascălu

3. Tifi Grădinaru

4. Dan Coita

5. Kristian-Ivan Varjasi

6. Daniel Albu

Și, dacă ar trebui să le dați o mână de ajutor, voi pe cine ați alege?

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

P.S. Am ()uitat să precizez că, datorită stadiului încă incipient de dezvoltare al călătoriilor interplanetare, zborul echipajului va fi cu sens unic, adică racheta nu se va mai putea reîntoarce niciodată pe Planeta Pământ!

P.S.S.  Tocmai am primit o precizare din partea lui Ioan Marin Crișan, care mă roagă să menționez că nici măcar pe arida Planetă  Marte ei nu vor putea lucra fără “lichide penetrante” (se poate citi țuica, vodca, coniac, etc.).

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite