Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Investiții importante pentru modernizarea unor școli arădene

Mai multe școli din Arad beneficiază, în această perioadă, de lucrări de reparații și modernizări, plătite de municipalitate.

Investiții importante pentru modernizarea unor școli arădene
Comentează 1

Viceprimarul Călin Bibarț a verificat, luni, stadiul lucrărilor la două școli unde municipalitatea realizează investiții mari.  Este vorba de școala de pe strada Hațeg, din cartierul Vlaicu, care va deschide anul școlar 2016-2017 ”în haine noi”, datorită lucrărilor complexe de reabilitare interioară și exterioară. Valoarea lucrărilor care se efectuează la această unitate școlară este de 1,88 milioane lei. 

De asemenea, elevii de la Școala Gimnazială ”Aron Cotruș”, din Grădiște , vor avea din această toamnă o nouă sală de sport. Investiția în valoare de 1,4 milioane de lei este în curs, iar construcția pe structură metalică va avea și un corp de vestiare.

În această perioadă, Primăria efectuează renovări și reparații în pregătirea deschiderii noului an școlar la numeroase școli și grădinițe din oraș. Valoarea totală a lucrărilor contractate pentru aceste reparații, în afară de cele două proiecte mai costisitoare din Vlaicu și Grădiște,  este de 2,1 milioane de lei.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite