Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Întreținerea drumurilor, asigurată din TVA”

„Întreținerea drumurilor, asigurată din TVA”
Comentează 0

Aproximativ 17 milioane de lei au fost repartizate de către Consiliul Județean Arad pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene cuprinse în bugetul propriu al C.J. Arad. Fondurile provin din sumele defalcate din Taxa pe Valoare Adăugată.

„Drumurile reprezintă una dintre prioritățile Consiliului Județean în acest mandat. Din totalul de aproximativ 1200 de kilometri de drum județean, s-au asfaltat sau urmează să se asfalteze peste 300 de kilometri. În același timp, trebuie să întreținem și cei aproape 900 de kilometri. Anul acesta am alocat, doar din sumele defalcate din Taxa pe Valoare Adăugată, 16.924.000 lei”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Propunerea de repartizare a sumelor alocate pe anul 2020 şi estimările pe anii 2021-2023 s-a făcut în urma solicitărilor comunicate de către unităţile administrativ - teritoriale din judeţ, a consultării primarilor şi a analizei privind starea tehnică a drumurilor judeţene şi comunale efectuate de către Direcţia Tehnică Investiţii, Serviciul Administrare Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite