Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întrebarea zilei: „Este sau nu BIZON șoferul mașinii din imagine?”


Că în zona centrală a municipiului se găsește greu un loc de parcare, aproape toți șoferii o știu. Mai ales acum, când se lucrează pentru schimbarea unor conducte străvechi, și numeroase locuri destinate de obicei mașinilor sunt scoase din circuit.

Întrebarea zilei: „Este sau nu BIZON șoferul mașinii din imagine?”
Comentează 2

De asemenea, mulți conducători auto care doresc să parcheze regulamentar știu că sunt nevoiți, la orele de vârf, să caute uneori și zeci de minute până să găsească un loc liber.

Șoferul sau șoferița mașinii din imagine a găsit însă „soluția perfectă”. S-a infiltrat cu troșcoleta din dotare lângă o terasă de pe Bulevardul Revoluției, amplasată pe trotuar și a parcat pe locul destinat celor care aleg să se deplaseze per pedes (n.r. – adică pe jos, pe propriile picioare). Nu știm dacă a vrut să o transforme într-o prelungire a terasei cu pricina sau într-un chioșc de vândut câini calzi (n.r. - adică hot-dog). Având însă în vedere dimensiunea „bolidului”, prea mulți clienți nu ar încăpea și nici prea mulți hamburgeri.

Dat fiind cele zise, acum la final avem și noi o întrebare: „Este sau nu BIZON șoferul care a tras asemenea parcare?”

Răspunsurile le așteptăm la Poșta Redacției, pe mail, la comentarii sau pe cea mai bine supravegheată rețea de socializare, știți voi care, unde te trezești turnat sau blocat chiar și atunci când te uiți urât... în oglindă.     

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite