Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Intervenţia PNL a deblocat terenurile pentru tineri în Şofronea

Intervenţia PNL a deblocat terenurile pentru tineri în Şofronea
Comentează 0

La Şofronea, cererile tinerilor pentru terenuri pentru case , în baza legii 15/2003, au rămas fără răspuns de mai mulţi ani. Liderul tinerilor din PNL, Alexandru Luţai, a pornit la începutul anului un demers în favoarea celor care au dreptul la terenuri.

„Primarul a spus că nu sunt terenuri, dar noi ştim că se pot găsi locuri pentru case. Unele cereri sunt vechi de cinci ani sau mai mult. Tinerii merită un sprijin, un ajutor legal pentru a porni construcţia unei case. Şi comuna câştigă pentru că se dezvoltă prin noi construcţii, pentru care se plătesc impozite. Am început încă din luna februarie demersurile necesare. Mă bucur că în sfârşit, chiar dacă foarte încet, se mişcă şi administraţia locală. A fost votat un regulament pentru analiza cererilor şi atribuirea terenurilor.

Prin paşii făcuţi, am deblocat atribuirea de terenuri tinerilor şi dăm o şansă familiilor să îşi îndeplinească visul de a construi o casă nouă. În continuare, voi fi atent la derularea acestui proiect şi voi cere autorităţilor să acorde tinerilor drepturile care li se cuvin, conform legii”, a declarat Alexandru Luţai.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite