Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Intersecţia din Timişoara care a devenit virală pe Facebook. Marcajele „speciale” le dau bătăi de cap şoferilor

Timişorenii s-au trezit cu o intersecţie cu totul şi cu totul deosebită. Pe reţelele sociale au apărut sute de comentarii, amuzante şi nu numai, referitoare la marcajele din intersecţia Bulevardul Republicii - Strada Jiul şi proaspăt inauguratul pasaj Jiul, marcaje care arată „special”.

Intersecţia din Timişoara care a devenit virală pe Facebook. Marcajele „speciale” le dau bătăi de cap şoferilor
Comentează 0

Atenţie, şoferi! Marcajele dintr-o intersecţie aflată în apropierea unui pasaj proaspăt finalizat din Timişoara îi bagă în ceaţă pe mulţi dintre conducătorii auto. Firma angajată de Primăria Timişoara să realizeze lucrările de extindere a pasajului Jiul la cinci benzi a finalizat lucrarea. Inaugurarea oficială a fost făcută duminică după-amiază.

Cu câteva ore înainte de deschiderea traficului prin noul pasaj, pe internet au început să circule imagini cu intersecţia buclucaşă. „Te doare mintea, se produce un haos total în bibilica şoferilor”, a scris un timişorean pe Facebook. „Dacă nu ai GPS, nu mai ieşi de acolo”, crede un alt şofer.

Constructorul nu vede nici o problemă în intersecţie. „Din punctul meu de vedere e logic. Dacă o să staţi pe o bandă, o să vedeţi că nu este nici o problemă. Comentariile au apărut întrucât această intersecţie e mai marcată decât alte intersecţii din Timişoara”, susţine un reprezentant al firmei de construcţii care a realizat lucrarea. 

Sursa click.ro


Scrie un comentariu

trimite