Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întâlniri cetăţeneşti în cartierele Alfa şi Confecţii

Primăria Municipiului Arad invită locuitorii din cartierele Alfa şi Confecţii la întâlnirea cetăţenească ce va avea loc marţi, 19 iunie 2018, ora 19, la Şcoala Gimnazială “Iosif Moldovan” (fosta Şcoală Generală Nr. 3), sediul de pe strada Conduraşilor Nr. 48-50.

Întâlniri cetăţeneşti în cartierele Alfa şi Confecţii
Comentează 0

Cu această ocazie vor fi discutate teme de interes pentru locuitorii din zonă: măsurile organizatorice privind derularea proiectului de Regenerare Urbană a Spațiilor dintre blocuri, modernizarea iluminatului public și derularea proiectului de amenajare a Platformelor subterane pentru colectarea deșeurilor.

 “Se va interveni la nivelul unor suprafeţe foarte mari. Când vom încheia acest proiect de Regenerare urbană, Aradul va fi primul oraş din ţară care finalizează şi infrastructura din interiorul cvartalelor. ”, a subliniat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Regenerarea urbană a spaţiilor dintre blocuri este o investiţie în valoare de 50 de milioane de euro şi este realizată din bugetul general al Municipiului Arad şi fonduri de creditare  BERD. Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere. 

Până acum s-au semnat contractele pe Regenerare urbană a spaţiilor dintre blocuri în cartierul Micălaca şi zona Calea Aurel Vlaicu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite