Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Intâlnirea producătorilor de flori și întâlnirea Peisagiștilor la Agronomo

Intâlnirea producătorilor de flori și întâlnirea Peisagiștilor la Agronomo
Comentează 0
Marti, 17 ianuarie, la Agronomo au avut loc doua evenimente care se doreste sa devina traditie: Intalnirea Producatorilor de Flori din Arad si Intalnirea Peisagistilor din Arad.
 
In cadrul evenimentelor participantii au avut in fata oameni de specialitate, care au vorbit despre dificultatile din domeniu si despre modalitati de solutionare ale acestora. S-au prezentat atat produse cat si solutii tehnice aplicabile pentru floricultura si peisagistica. Totodata, discutiile libere au avut un rol important.
 
Cei de la Agronomo isi propun prin aceste evenimente sa creeze o comunitate care sa aiba la baza un principiu de crestere comuna si de ajutor reciproc. Incepand de la samanta de floare si pana la vanzare cei de la Agronomo doresc sa fie alaturi de floricultori. Sustinerea merge si catre peisagistii din Arad, pentru care Agronomo asigura o gama variata si un stoc constant de produse insotite si de sfaturi tehnice. (motoutilaje, scule/unelte, Irigatii, pesticide, ingrasaminte, folii si accesorii, service autorizat)
 
Intalnirea producatorilor de flori din Arad si Intalnirea Peisagistilor din Arad sunt la inceput, chiar la prima editie, dar sunt evenimente pe care Agronomo isi propune sa le repete an de an si in cadrul lor sa aduca in fata participantilor solutii tot mai bune pentru problemele reale pe care acestia le intampina. 
 
Agronomo este un centru comercial dedicat oamenilor care lucreaza cu natura si o apreciaza. "Noi nu avem clienti, noi avem o mare familie de oameni, iar pentru familie faci tot pentru a-i aduce comfort, liniste si prosperitate". Asta isi doresc cei din echipa sa creeze pentru toti cei care le trec pragul. 
 
 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite