Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înscrie-te la cursuri acreditate

Asociația Centrul de Excelență Arad organizează Cursul MANAGER PROIECT, curs ACREDITAT DE A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări), diploma obținută fiind recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Acest curs face parte din proiectul LEADERS al Centrului de Excelență Arad, finanțat de către Centrul Municipal de Cultură Arad 

Înscrie-te la cursuri acreditate
Comentează 0

În cadrul proiectului vor fi utilizate cu precădere metode și instrumente de educație non-formală/experimentală, urmărindu-se pas cu pas diminuarea următoarei probleme identificate în rândul tinerilor din grupul țintă vizat: „Slaba conștientizare în rândul comunității, în principal în rândul tinerilor din Arad cu privire formarea profesională dar și importanța participării la cursuri de pregătire/dezvoltare personală ca formă de învățare continuă.”

Astfel proiectul are ca și obiectiv general creșterea capacităților și șanselor de integrare profesională și socială a tinerilor prin oferirea de oportunități de formare profesionistă autorizată în domeniul tineretului și voluntariatului.

Se vor organiza patru cursuri acreditate (Manager proiect, formator, ambele in luna septembrie 2015 și expert accesare fonduri europene, evaluator proiecte, cursuri organizate în luna octombrie 2015).

 

DESCRIERE CURS  Manager de proiect  (COD COR 241919)

Perioada cursului: 22-23 septembrie 2015

DESCRIERE CURS Formator (COD COR 242401)

Perioada cursului 24-25 septembrie 2015

Program curs: începând de la ora 9.30 până la 17.00

Sala de curs: Arad, Revoluției 87 ap 6. Județul Arad

Limită de locuri: 25 de locuri (cu prioritate 60%, tineri cu vârsta până in 35 de ani)

Condiții minime de înscriere: studii superioare finalizate

Documente solicitate la înscriere: (copie carte de identitate, copie certificat de naștere, copie diplomă de licență, copie certificat de căsătorie – dacă este cazul)

Costuri: Cursul este gratuit, proiect finanțat de către Consiliul Local al Municipiului Arad prin Asociația Centrul de Excelență Arad

Prezența este obligatorie la curs pe toată perioada

 

INSCRIEREA LA CURS IN 2 PASI:

1. Accesați link-ul: http://www.centruldeexcelenta.ro/proiecte/leaders/ și alegeți secțiunea APLICĂ.

2. Completați cu datele dumneavoastră secțiunile din formularul de înscriere, încărcând în format pdf următoarele documentele (copie carte de identitate, copie certificat de naștere, copie diplomă de licență, copie certificat de căsătorie – dacă este cazul)

 

DATA LIMITA DE INSCRIERE:

15 septembrie 2015

INFORMAȚII:

Un cursant poate aplica la maxim 2 cursuri din 4 organizate în cadrul proiectului LEADERS!

Contact: centruldeexcelentaarad@gmail.com

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite