Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înotătorii CSŞ Gloria Arad - noi performanţe la Naţionale

Înotătorii CSŞ Gloria Arad - noi performanţe la Naţionale
Comentează 0

Recent la Hunedoara a avut loc Campionatul National de Seniori Tineret si Juniori Hunedoara, la care au participat 325 de sportivi de la 50 de cluburi din tara! Performante foarte bune a inotatorilor de la CSS Gloria Arad care aflati in primul an de juniorat (fiind juniori mici) reusesc sa se bata de la egal cu juniorii mari si sa urce pe podiumul nationalelor de la Hunedoara.

Echipa aradeana de stafeta combinata pregatita de prof Sebastian Lucaci si prof. Silviu Has a produs surpriza reusind sa castige Titlul de Vicecampioni Nationali in proba 4 x 50m liber cu un timp excelent  (1. 46.38 ) devenind prima echipa aradeana Mixta de Inot, medaliata in Campionatele nationale, protagonisti in ordinea in care au inotat au fost: Deznan Luca, Lazar Andrei, Balta Bianca si Alexia Bascarau.

Alexia Bascarau eleva profesorului Sebastian Lucaci a demonstrat de ce a fost cooptata in lotul National de junioare al Romaniei luptandu-se de la egal cu junioarele mari a reusit sa castige 2 medalii de Bronz in probele 50m liber si 100m liber timpii realizati de Alexia reprezintand 2 noi recorduri feminine ale inotului aradean la 14 ani: ( 27.54 ) la 50m liber si ( 59.65 )  la 100m liber!

De asemenea Catalin Sarac reuseste calificarea in finala probei de 200m fluture unde se claseaza pe un onorant loc VI cu timpul 2.10. 97

Spre final stafeta masculina de juniori ocupa Locul VII in proba 4 x 50m liber in componenta Deznan Luca, Stana Bogdan, Valentin Mircu, Lazar Andrei.

"Incheiem anul foarte bine din nou pe podiumul National cu niste timpi incredibili, chiar daca am fost dezavantajati fata de celelalte cluburi din tara care au inceput pregatirea mult mai devreme decat noi. Acesti copii deosebiti aflati in primul an de juniorat nu au avut complexe au demonstrat ca au valoare si cu siguranta merita mai mult sprijin din partea autoritatilor locale", spune profesorul Sebastian Lucaci

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite