Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înotătorii CSM Arad, la înălţime în cadrul Memorialului „Petre Lovas”

Înotătorii Clubului Sportiv Municipal Arad au continuat seria succeselor în acest sezon. 

Înotătorii CSM Arad, la înălţime în cadrul Memorialului „Petre Lovas”
Comentează 0

Sportivii antrenaţi de Barta Daria, Sterţl Monica şi Liptak Martin au participat la tradiţionalul concurs internaţional: Memorialul „Petre Lovas”, organizat în Timișoara, ajuns la editia XIII. Au fost reprezentate a peste 25 de cluburi din  Serbia, Ungaria şi România.

Medaliaţii grupării arădene au fost Laszlo Zoltan, Puşcaş Christian, Kugelman Patrick, Crişan David, Codrean Dacian, Rad Lucas, Alexandru Patrick, Secianschi Carla, Popescu Andreea și Tomuța Alexia. La ștafeta 4x50 m liber (2004 și mai mici) echipa mixta (Rad L., Popescu, Tomuţa, Crişan) s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, iar la ștafeta 4x50 m liber echipa mixtă a clubului (Rad S., Kugelman, Seceanschi, Laszlo) a ocupat locul 3.

La categoria ”Cel mai bun sportiv” conform punctaj FINA,  clubul a obținut cupa pentru următoarele categorii de vârstă: 2001 - Laszlo Zoltan, 2003 - Kugelman Patrick, 2004 - Crişan David, 2005 - Rad Lucas.

În clasamentul general pe medalii CSM a ocupat locul I, cu un total de 23 de medalii, dintre care 13 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite