Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Îngeri fără aripi,” la TV Arad! Emisiune specială de Crăciun

 Îngeri fără aripi,” la TV Arad! Emisiune specială de Crăciun
Comentează 0

Bucuria de a ne avea unul pe celălalt aproape! Sărbătoarea Crăciunului este iubire, suflete calde şi deschise, iar emisiunea "Îngeri fără aripi" de duminică, 26 decembrie, de la ora 17, se va desfăşura în acest spirit. Primul invitat  este un tânăr talentat,  care la doar 7 ani are deja10 piese înregistrate.
Eduard Angheloni vine in platoul TVA să ne colinde.
Interpertul de muzică populară Răzvan Moţ ne împărtăşeşte povestea vieţii sale. Cum a reuşit încă de la 13 ani să treacă printr-o serie de încercări, care l-au călit şi l-au făcut omul responsabil de azi, exemplu de iubire şi compasiune. Alături de Răzvan Moţ, îl vom revedea pe părintele Roman Dubeştean.

În emisiunea specială de Crăciun, sunt prezente două voci remarcabile,  Mădălina Boroneanţ şi Alexandru Pop Zărăndean. Ea este studentă la jurnalism şi ştiintele comunicării, în capitală,  prezentatoare şi o voce de o candoare aparte. El reprezintă cu cinste folclorul autentic din zona noastră, are o voce inconfundabilă şi este îndrăgostit de actorie.  

A locuit în America, unde cu reţetele ei, a reuşit să cucerească cele mai rafinate gusturi. Marcela Vasile, sau aşa cum o cunoaşte toată lumea, Chef Marcela, vine în platoul emisiunii şi povesteşte despre familie, prieteni, caritate, dar şi despre pasiunea ei, bucătăria.

Vă poftim să sărbătoriţi, a doua zi de Crăciun, alături de TV ARAD şi emisiunea ,,Îngeri fără aripi”,  cu Florin Mariş, Duminică, la ora 17,00!

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite