Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere în județul Arad

Infracțiuni rutiere în județul Arad
Comentează 0

Un bărbat de 48 de ani, din Lipova, a fost depistat de polițiștii orașului, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., ăn timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.J. 682, în localitatea Birchiș, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cele două cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

Pe D.J. 682, în localitatea Munar, a fost oprit pentru control, de polițiștii orașului Pecica, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Timiș. Acesta a prezentat poliștilor un permis de conducere emis de autoritățile din Icraina, care, după verificări, s-a dovedit că a fost atribuit unei alte persoane, iar conducătorul auto nu are drept de a conduce.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei. 

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite