Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenzi de sute de mii de lei pe drumurile județene; vezi de ce a dat Poliția iama în șoferi

Polițiștii de la Serviciul Rutier și de la Serviciul Ordine Publică din toată țara au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Amenzi de sute de mii de lei pe drumurile județene; vezi de ce a dat Poliția iama în șoferi
Comentează 0

Potrivit reprezentanților Poliției arădene, activitățile de monitorizare a regimului legal de viteză au vizat sancționarea acelor participanți la trafic care nu respectă viteza legală în localități și în afara acestora. „Astfel, pe șoselele arădene au fost controlate 452 de autovehicule (din care 170 doar în municipiu), fiind aplicate 117 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale și 42 pentru alte abateri, în valoare de totală de aproximativ 200.000 de lei. Pentru viteză excesivă (depășirea cu mai multe de 50 km/h a vitezei legale) a fost reținut un permis de conducere. Polițiștii au mai reținut două certificate de înmatriculare și au constatat cinci infracțiuni la regimul circulație rutiere”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Mai trebuie spus că oamenii legii promit că aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare, pe toate șoselele din municipiu și județ.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite