Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ineul şi Sebişul au avut intermediara în mână, dar...: "Trebuie să ne revenim fizic, dar și psihic" vs. "Ne-a lipsit golul"

Intemerdiara din C4 nu a fost cu succes pentru reprezentantele Aradului. Dacă Sebişul a luat un punct la Lugoj, dar după un meci în care elevii lui Călin Cojocaru s-au întrecut în ratări, Ineul a cedat la Lugoj, al 2-lea meci consecutiv în prelungiri. După ce iniţial trupa lui Cristi Sculici ratase un penalty.

Ineul şi Sebişul au avut intermediara în mână, dar...:
Comentează 0

„Trebuie să recunoaștem că am făcut un joc slab, poate cel mai slab din acest retur și, cu toate astea, am avut partida în mână. Am ratat un penalty, pentru ca apoi să luăm gol în prelungiri ca și în meciul cu Poli. În general a fost un meci destul de urât, de angajament, meritul echipei gazdă fiind acela că a crezut până la final în victoria ce le-a scăpat de ultimul loc. Noi trebuie să ne revenim fizic, dar și psihic până la meciul cu Cugirul. Când pierzi două meciuri consecutive în prelungiri e clar că nici mental nu stai prea bine”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

....................................................

„A fost un meci foarte frumos, vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea arătată şi pentru jocul prestat. Am arătat ca o echipă solidă, matură, am dominat partida cap coadă. Totuşi, am evoluat împotriva unei formaţii bune, care, din punctul meu de vedere, merită să fie mult mai sus în clasament. Singurul lucru ce ne-a lipsit a fost golul. Dar am avut posesie, am avut dorinţă şi mă bucură faptul că, în ciuda faptului că suntem pe final de sezon, băieţii au poftă de joc”, au spus tehnicianul Sebişului, Călin Cojocaru.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite