Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe caravana fotbalului județean Arad

Începe caravana fotbalului județean Arad
Comentează 0

 

Astăzi de la ora 16, la sediul AJF Arad a avut loc testarea observatorilor de joc cu câteva zile înainte de debutul unui nou sezon în campionatul județean de fotbal Arad.

Au fost prezenți 20 de observatori, iar trei au lipsit din motive obiective.

Testul a constat în 10 întrebări cu răspunsuri tip grilă, întrebări din Regulamentul Organizării Activității Fotbalistice și din Legile Jocului de Fotbal.

Șapte puncte din 10 au reprezentat limita de ”absolvire”, iar din cei 20 de observatori, doar unul va trebui să se prezinte la următoarea etapă de testare.

În continuare, a avut loc o ședință de deschidere a noului sezon, la care au participat , alături de cei 20 de observatori de joc și 11 observatori de arbitri. Ședința a fost condusă de Răzvan Cadar, președintele AJF Arad, la masa prezidiului mai luând parte Vasile Rad, Secretarul General AJF, Mako Andraș și Ovidiu Coman, vicepreședinți AJF, Casian Băla, președintele Comisiei de Arbitri, Corneliu Tiulea, Leontin Buda și Romulus Tănăsescu, membri ai Comisiei de Arbitri . S-a discutat despre îndatoririle observatorilor de joc și de arbitri delegați la meciuri, despre obligativitatea de a se completa corect rapoartele de joc, de a se verifica cu atenție cardurile jucătorilor, despre ședințele tehnice ținute de observatori înainte de joc cu delegații echipelor precum și multe alte probleme.

Noul sezon va debuta sâmbătă, 27 august cu primele meciuri din liga a IV-a, în care vor evolua 14 echipe.

Liga a V-a care va fi alcătuită din trei serii a câte 11 și 12 echipe, va avea startul o săptămână mai târziu, iar meciurile din liga a VI-a, alcătuită doar dintr-o serie de 13 echipe, vor debuta în luna septembrie.

Între etape se vor disputa și meciuri din Cupa României, iar finalul primei părți a sezonului fotbalistic județean se va desfășura în 26- 27 noiembrie.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite