Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AJF Arad umple  vacanța sportivă oficială  de vară cu evenimente fotbalistice disputate non-stop

Arădenii care iubesc fotbalul nu au avut și nu vor avea posibilitatea  să se plictisească în această vară, fie ea ploioasă sau caniculară.

AJF Arad umple  vacanța sportivă oficială  de vară cu evenimente fotbalistice disputate non-stop
Comentează 0

AJF Arad  reamintește tuturor, atât celor din țară cât și din străinătate , că în Arad s-a disputat primul meci de fotbal din actualul teritoriu al României acum 120 de ani, prin numeroase competiții fotbalistice de tip semi-amator, multe dintre ele fiind finalizări ale unor proiecte cu origini arădene.

Cupa Străzilor, Campionatul Cartierelor, Cupa Instituțiilor și Firmelor, Fotbal în Familie, alte competiții rezervate  copiilor de toate vârstele, reprezintă  zile, săptămâni, luni de activitate , de delegări de arbitri, de muncă organizatorică, de asigurarea premiilor, de asigurare asuprafețelor de joc,  de mediatizare.

Și totuși, pe rețelele de socializare și mai găsesc persoane care minimalizează sau chiar ironizează această muncă, depusă de cele mai multe ori  nerăsplătită financiar sau nu pe măsura efortului depus.

Totuși proiectele sunt pe cale să se finalizeze  . 

Duminică, pe stadionul ” 3 Colegi” din Bujac, de la ora 18,30,  se vor disputa semifinalele și finalele Campionatului Cartierelor. Și tot duminică se dă startul Cupei Satelor , competiție care se va disputa pe mai multezone ale județului nostru.

Vară  fotbalistică plină pentru iubitorii de fotbal arădeni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite