Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Observatorii din cadrul Asociației Județene de Fotbal Arad  au fost testați înaintea debutului noului sezon fotbalistic

Ieri, joi, 25 iulie , 2019, la sediul AJF Arad de pe strada Infanteriei, a avut loc ședința cu observatorii de joc și de arbitri din cadrul ligilor a IV-a , a V-a și a VI-a , ședință ținută anual, înaintea începerii noului sezon fotbalistic la nivel de județ.

Observatorii din cadrul Asociației Județene de Fotbal Arad  au fost testați înaintea debutului noului sezon fotbalistic
Comentează 0

Întâlnirea a avut un scop informațional , urmată de  obișnuita testare pentru toți observatorii . Aceasta a constat în 10 intrebări , fiecare cu patru variante de răspuns, dintre care, doar una valabilă.

Ședința a fost prezidată de Vasile Rad, secretarul general al AJF Arad și de Leontin Buda, membru în conducerea Comisiei Județene a Arbitirlor Arad.

S-au dezbătut noile modificări ale Legilor Jocului începând din acest nou sezon , modificări pe care le vom publica și în mass-media locală, iar observatorii au fost atenționați să fie mai atenți la rapoartele de joc completate de arbitri, iar acestea să fie predate la sediul AJF , la timp. Spre finalul întâlnirii, la întânire și-a făcut aparița și Adrian Lucaci, președintele AJF Arad.

Baremurile de arbitraj  vor fi suportate , la toate ligile județene de către AJF Arad , în urma proiectului aprobat de Consiliul Județean Arad.
În final , observatorilor li s-au înmânat formularele cu cele 10 întrebări ale testului teoretic obligatoriu  la fiecare debut de sezon.
 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite