Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu violent la o casă de pe str. Clujului (Foto)

Incendiu violent la o casă de pe str. Clujului (Foto)
Comentează 0

În seara zilei de marți, 2 martie, în jurul orei 22,30 un incendiu violent a izbucnit la o casă particulară de pe str. Clujului, nr.46. La fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu o Autospecială de stingere, o Autospecială de lucru și salvare la înălțime, o Autospecială SMURD și o Autospecială pentru Descarcerare. În momentul sosirii la locul incendiului acesta se manifesta cu violență, generalizat, pe aproximativ 350 metri de acoperiș, cu posibilitatea de propagare la imobilele învecinate. 

După aproximativ o oră de intervenție incendiul a fost localizat în limitele găsite, fără să se fi extins la imobilele învecinate. În momentul sosirii echipajelor de intervenție în interiorul construcției erau două persoane, ambele au fost evacuate de urgență de către pompieri și predate echipajului SMURD. După evaluare, acestea au refuzat transportul la spital, nefiind rănite, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Cauza probabilă a incendiului: "coș, canal sau burlan de evacuare a fumului neizolat și/sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil".

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite