Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la SC MASCHIO GASPARDO din orașul Chișineu - Criș

Incendiu la SC MASCHIO GASPARDO din orașul Chișineu - Criș
Comentează 0

În dimineața zilei de sâmbătă, 20 februarie în jurul orei 10,00 a izbucnit un incendiu la filtrul de aspiratie (cuptor de vopsit), la SC MASCHIO GASPARDO din orasul Chisineu Cris

A Intervinit Garda nr. 2 Ch Criș cu 2 autospeciale de stingere cu o autospeciala SMURD si o autoscara de intervenție și salvare de la înălțimi și15 pompieri.  Incendiu se manifesta fără flacăra deschisă, cu degajarea de fum în interiorul unui exhaustor.

Incendiul este stins fără să se propage și nu sunt victime, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Cauza probabilă "jar sau scâtei' rezultate în urma unei acțiuni mecanice sau sudură. În speță s-au executat lucrări și probabil "aspiratorul" a tras în filtru scântei, lucru care a dus la aprinderea acestuia.

În acest caz este de remarcat organizarea firmei din punct de vedere a măsurilor PSI si a primei intervenții.  Hala a fost imediat evaluată, s-a intervenit cu mijloace de primă intervenție, echipajele au fost sprijinite cu toate datele tehnice ale uitlajului, după cum au remarcat pompierii prezenți la intervenție.

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite