Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o pensiune din localitatea Lalașinț

Incendiu izbucnit la o pensiune din localitatea Lalașinț
Comentează 0

În această după-amiază, în jurul orei 17:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune cu regim de înălțime P+M, din localitata Lalașinț.

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și al Secției Bârzava cu: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi și un echipaj SMURD, încadrate cu 16 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție.

Intervenția promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, însă pagubele materiale sunt semnificative.
Astfel, în urma incendiului au ars acoperișul și mansarada pensiunii pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.
A fost salvat parterul pensiunii și bunurile din interior.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul pensiunii nu se afla nicio persoană.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric. În speță, un cablu cu defecțiuni a condus la izbucnirea incendiului, după cuma comunicat Biroul de Presă al ISU Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite