Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o anexă construită din lemn la Balastiera Micălaca. În interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată

Incendiu izbucnit la o anexă construită din lemn la Balastiera Micălaca. În interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată
Comentează 0

În seara zilei de joi, 16 Februarie, în jurul orei 21,00 a izbucnit un incendiu la o anexă construită din lemn, în municipiul Arad - Balastiera Micălaca.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. Din informațiile primite de la apelant, există posibilitatea ca o victimă sa fie surprinsă în interior.

Incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții.

Intervenția este în dinamică.

Update

Din nefericire, în interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată.
De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani care a suferit un atac de panică.

Incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați a fost localizat, iar pompierii acționează în aceste momente pentru identificarea posibilelor focare ascunse, îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite