Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCENDIU COLECTIV. Bilanţul tragediei a ajuns la 62 de morţi

INCENDIU COLECTIV. Încă o persoană rănită în incendiul de la Colectiv a încetat din viaţă, bilanţul tragediei ajungând astfel la 62 de morţi.

INCENDIU COLECTIV. Bilanţul tragediei a ajuns la 62 de morţi
Comentează 2

Tânăra care a pierdut lupta cu moartea avea 24 de ani şi era internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Aceasta avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri ale căilor respiratorii, potrivit România TV.

Roxana Elena Boghian era născută pe 13 noiembrie 1989 şi se afla internată la Spitalul de Arşi, în stare gravă, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. Tânăra era pasionată de fotografia de concert, dar şi de fashion. Roxana era o fire veselă, mereu optimistă şi sociabilă.

Prietenii Roxanei anunţau luni, pe Facebook, că aceasta urmează să fie operată în cursul zilei de marţi, însă la primele ore ale dimineţii aceasta a pierdut lupta cu viața.

Marţi, în spitale din Capitală mai sunt internaţi 18 răniţi, dintre care trei la Spitalul de Arşi, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - doi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenţă Floreasca - trei şi la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient.

Bilanţul tragediei ajunsese duminică seara la 61 de morţi, după ce o pacientă transferată la o unitate medicală din Germania, a decedat.

Sursa România TV

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite