Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCENDIAR! Liviu Dragnea i-a cerut lui Eduard Hellvig să anuleze protocolul dintre SRI și DNA

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, la Antena 3, că i-a sugerat directorului SRI că ar trebui să aibă inițiativa de a anula protocolul dintre SRI și DNA, despre care se spune că ar fi un document secret.

INCENDIAR! Liviu Dragnea i-a cerut lui Eduard Hellvig să anuleze protocolul dintre SRI și DNA
Comentează 0

"Eu am avut o discuție chiar cu domnul director al SRI. Ne știm de ani de zile, am avut acest statut și eu, și dumnealui, eram amândoi oameni politici, secretari generali la două partide. Acum, ca președinte al Camerei Deputaților pot vorbi și alte lucruri și i-am spus părerea mea că într-un fel sau altul trebuie să plece inițiativa de la dumnealui ca acele protocoale să fie denunțate", a declarat Liviu Dragnea.

"Eu nu cred că s-a vorbit despre toate protocoalele. Spunea cineva, habar n-am dacă este adevărat sau nu, că este un protocol între Curtea de Conturi și DNA. O fi legal, n-o fi legal? Eu cred că ar trebui să se meargă la izvor, la cine a avut această idee, de ce s-a făcut acest lucru, de ce s-a ajuns în situația asta. Altcineva îmi spunea că este și un protocol între DNA și ANAF. Trebuie să se vadă oportunitatea și fundamentarea și temeinicia fiecărei solicitări de mandat de ascultare. Cred că ar trebui să facă cineva analiza aceasta și eu sper să se facă. Să vedem cum s-au dat, de-a lungul anilor, de ce s-au dat, care a fost finalitatea", a susținut Liviu Dragnea.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite